Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-09@03:40:18 GMT

مشتری ‌مداری اولویت کاری اداره پست لرستان باشد

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۰۸۵۹۷

مشتری ‌مداری اولویت کاری اداره پست لرستان باشد

به گزارش ایرنا گودرز امیری روز چهارشنبه در دیدار با کارکنان شرکت ملی پست لرستان به مناسبت روز جهانی پست، اظهار داشت: ایران اسلامی امروزه دارای سیستم نوین و اصل سلسله مراتب اداری و نظام پستی در جهان است.
وی افزود: به دلیل اشکالاتی که در طول زمان ایجاد شده عقب افتاده‌ایم‌ و باید تلاش کرد تا این جا‌ماندگی از دنیا را اصلاح کنیم و در کمترین زمان به هدف برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان با اشاره به اینکه برخی کشورها با وجود اینکه کمتر از صد سال قدمت در حوزه‌های مختلف به ‌ویژه پست و ارتباطات برترهستند، بیان کرد: توجه به زیر‌ساخت‌های الکترونیکی تا انبار‌های لجستیک ضروری است، در غیر این‌صورت از قافله توسعه عقب خواهیم ماند.
امیری با تاکید بر ضرورت تغییر در نگرش و ماموریت‌ها اضافه کرد: پست یک موسسه جهانی است که مختص با درون کشوری نیست و باید متناسب با پیشرفت جهانی تغییر کند.
وی بحث کاهش هزینه و افزایش در‌آمد را از اهداف استراتژیک هر سازمانی عنوان کرد و ادامه داد: برای حمل و نقل مرسوله‌های پستی از وسایل نقلیه برقی استفاده شود چرا که این مهم در کاهش آلودگی صوتی و محیط زیست بسیار مفید است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان افزود: پراکندگی انبارها، مراکز دریافت نامه‌ها و سفارشات در کاهش هزینه‌ها موثر است.
امیری بر تجارت الکترونیکی تاکید کرد و گفت: باید به این موضوع به طور گسترده نگاه کرد و در زمینه‌های مختلف اقتصادی اعم از صادرات، واردات و معرفی محصولات به بازار جهانی همچنین آموزش دانش فنی، تولیدات را به ‌صورت علمی به مردم ارائه داد.
وی اظهارداشت: تحلیل درست از بازار جهانی و ارائه به مردم باعث استقبال از این طرح خواهد شد.
وی اضافه کرد: توسعهICT روستایی باید بیشتر مورد توجه باشد زیرا باعث جلوگیری از مهاجرت و کاهش سفر به شهر و ماندگاری آنها در روستاها می‌شود، از این‌رو تمامی وظایفی که به دفاتر پیشخوان شهری، پستی محول شده به این مراکز نیز داده شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان افزود: دستگاه‌های الکترونیک دریافت و‌ پرداخت وجه نیز در روستاها در راستای ارائه خدمات به مردم نصب شود.
امیری گفت: اجرای مکان‌یابی و کد پستی تنها راه توسعه تجارت الکترونیکی و پیشرفت در این زمینه است بنابر‌این باید این موضوع هرچه سریع‌تر نهایی شود.
وی یادآور شد: یکی از معیارهای ارزیابی دستگاه‌های اجرایی، واگذاری وظایف خود به دفاتر پیشخوان شهری، پستی و ICT روستایی خواهد بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری لرستان تاکید کرد: در راستای جلوگیری از فساد و رانت‌خواری دولت الکترونیکی حاکم شود و باید به گونه‌ای پیشرفت کرد که بتوان دانش خود را به دنیا عرضه کنیم.
3210/7273
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان بازی های پاراآسیایی 2018 آلودگی صوتی الکترونیک حمل و نقل دستگاه های اجرایی مهاجرت منع به کارگیری بازنشستگان بازی های پاراآسیایی 2018 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه

امتداد - در دومین جلسه شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه در سال 1403 که روز دوشنبه 10 اردیبهشت با حضور دکتر محمد مهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و اعضای این شورا در محل پژوهشکده بیمه برگزار شد، طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در ایران ارائه و تصویب شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرح پژوهشی «شناسایی و اولویت‌بندی محرک‌های توسعه تکافل در ایران» به روش کیفی تئوری زمینه‌ای و اولویت‌بندی با بکارگیری روش تحلیل سلسله مراتبی فازی و طی ۶ ماه انجام خواهد شد و در آن «مهمترین محرک‌های توسعه صنعت تکافل در ایران» مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این پژوهش به دنبال پاسخگویی به این سوال اساسی است که بر مبنای معیارهای مختلف، مهمترین محرک‌هایی که باعث توسعه تکافل می‌شوند کدامند و در حوزه سیاست گذاری و عملیات کدام یک از این محرکها از اولویت بیشتری برخوردار هستند.
از خروجی‌های مورد انتظار این پژوهش می‌توان به شناسایی و استخراج مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار بر توسعه تکافل در شبکه و صنعت بیمه ایران و اولویت‌بندی مهمترین محرک‌ها در توسعه تکافل از منظر خبرگان داخلی و خارجی مبتنی بر زیست‌بوم صنعت بیمه در ایران اشاره کرد.
شایان ذکر است در این نشست طرحنامه با موضوع «کشف تقلب بیمه‌ای از طریق به کارگیری الگوریتم‌های هوش مصنوعی (یادگیری عمیق، شبکه های عصبی و …)» نیز مطرح شد که در اولویت تصویب شورای پژوهشی قرار نگرفت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • سند آمایش لرستان در چارچوب برنامه توسعه تا مردادماه آماده شود
  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • رشد ۶.۶ درصدی معاینات سرپایی در پزشکی قانونی لرستان
  • برگزاری جشنواره «دستپخت دخترانه» در لرستان
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است