Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مدیرعامل پست‌بانک‌ درجلسه کمیته مدیریت بحران باتاکید بر بهینه‌سازی زیرساختهای برگزاری ویدئوکنفرانس گفت:در شرایط فعلی برای تامین سلامت جسمی و روحی کارکنان جلسات باید بصورت غیرحضوری و آنلاین برگزار شود.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  وی افزود: مهمترین برنامه‌های این بانک در کمیته مدیریت بحران توجه به امور بهداشتی و روانی همکاران است و همه باید موارد بهداشتی را رعایت کرده و ملزومات بهداشتی نیز درحد نیاز و کفایت دراختیار همکاران داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیری تصریح کرد: برای آن دسته از کارکنانی که تست کرونای آنها مثبت است و مبتلا می‌شوند بایستی شرایط دورکاری را فراهم سازیم و وضعیت آنها به خوبی پایش و مدیریت شود. وی در ادامه تأکید کرد: حتماً به استانداردهای تعیین شده در ترهین، تجهیز شعب و باجه‌های بانکی در شرایط فعلی دقت بیشتری شود چرا که سلامت کارکنان و مشتریان بسیار مهم است.

شیری در جلسه کمیته پدافند غیرعامل بانک نیز گفت: درون‌زا بودن اقتصاد امری بسیار مهم است و مقام معظم رهبری نیز همواره تأکید خاصی به این موضوع دارند و یکی دیگر از موارد توجه به ظرفیت‌های درون اقتصاد، ایجاد سامانه‌های امن و پایدار است که باید تلاش ‌کنیم برنامه‌ها و زیرساخت‌های پدافند غیرعامل در بانک به نحو مطلوب پیاده شود.

مدیرعامل پست بانک ایران اعلام کرد: برنامه‌های بانک درراستای پدافند غیرعامل به خوبی تدوین شده و دبیر این کمیته باید اجرای آن را با جدیت دنبال کرده و حتماً در این راستا از صاحب نظران استفاده نماید.

وی افزود: با توجه به اینکه پست‌بانک‌ایران، بانکداری عاملی را در باجه‌های بانکی روستایی انجام می‌دهد بطور خاص نسبت به سیستم بانکی کشور پیش‌بینی‌های لازم درخصوص پدافندغیرعامل برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی حتماً بایستی انجام شود.

شیری تأکید کرد:‌ سند جامع پدافند غیرعامل و همچنین ساختار و دستورالعمل‌های اجرایی آن باید هرچه سریعتر در بانک تهیه و ابلاغ شود و گزارش اقدامات آن نیز به سازمان پدافند غیرعامل کشور ارائه شود.

وی درپایان بر پیگیری امور بانک در این زمینه و امنیت بیش از پیش سایت‌های پشتیبان و Mirror تأکید کرد و گفت: کمیته‌های استانی پدافند غیرعامل حتماً فعال شود و از ظرفیت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و تجارب دیگر بانک‌ها و سازمان ها در این زمینه استفاده شود.

همچنین در این جلسات محسن اخلاقی مدیر امورحراست و دبیر کمیته‌های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، ضمن تشریح اهداف سازمان پدافند غیرعامل در سال ۱۳۹۹، گزارشی از اقدامات انجام شده در این دو حوزه را ارائه و اعضای کمیته‌های مذکور نیز دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را بیان داشتند.

گفتنی است، جلسه کمیته‌های مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بطورجداگانه به ریاست مدیرعامل بانک و با شرکت اعضای این کمیته‌ها تشکیل و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

 

 

 

برچسب‌ها

 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: پدافند غیرعامل مدیریت بحران پست بانک کمیته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور ساخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، امروزه انواعی از زیردریایی‌های صنعتی سرنشین‌دار وجود دارند که هرچند در دهه‌های اخیر پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌اند اما به‌دلیل حضور انسان در این وسایل زیر آب، خطرات احتمالی استفاده از آنها را همچنان نمی‌توان نادیده گرفت. در این‌میان ربات‌هایی در دریاها مشغول فعالیت هستند که با نام ROV(Remotely Operated Vehicle) به‌معنی «زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور» با اختصار فارسی «زهپاد» شناخته می‌شوند.

‌زهپادها با کمک نیروی انسانی که روی سطح زمین قرار دارد هدایت می‌شوند و در مأموریت‌های برنامه‌ریزی‌شده قادرند بخشی از عملیات را به‌صورت هوشمند و بخشی دیگر را به‌صورت هدایت دستی اپراتور در اعماق آب انجام دهند. «جهان صنعت جنوب»، شرکت دانش‌بنیانی است که از سال ۱۳۹۴ در کشور این ربات‌ها را برای مصارف صنعتی داخلی تولید و عرضه می‌کند.

سید میلاد فیاضی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان جهان صنعت جنوب ضمن اشاره به این‌که درحال‌حاضر ربات‌های زهپاد پرکاربردترین ربات‌های زیردریایی در دنیا به‌حساب می‌آیند، درباره ویژگی‌های ظاهری این دستگاه‌ها گفت: ظاهر عمومی بیشتر زیردریایی‌های هدایت‌پذیر از راه دور، تخم‌مرغی‌شکل است. ربات‌های تخم‌مرغی‌شکل، معمولاً برای فعالیت‌های نظامی یا پیمایش‌های اقیانوسی استفاده می‌شود اما حوزه کاری ما، دستگاه‌های صنعتی و از نوع ساختار آزاد است که باتوجه به نوع پروژه طراحی می‌شود و معمولاً تخم‌مرغی‌شکل نیست، بلکه به‌صورت ربات‌های استراکچری‌اند و از مزایای‌شان امکان تولید در ابعاد مختلف است‌. این‌مسأله باعث کم‌کردن هزینه‌ها می‌شود و امکان انجام عملیات در محیط‌هایی که فضای کمتری دارد را فراهم می‌کند.

فیاضی می‌گوید: این‌دست ربات‌ها علاوه بر اجرای فرآیندهای صنعتی، قابلیت انجام فعالیت‌های نظامی هم دارند که از آن‌جمله می‌توان به قابلیت خنثی‌کردن مین‌های دریایی یا مین‌گذاری‌های دریایی اشاره کرد اما رویکرد ما توسعه ربات‌های صنعتی است و بازرسی از اولویت‌هایی است که برای ربات‌های ما درنظر گرفته می‌شود. بازرسی‌های زیرسطحی در حوزه‌های مختلف اتفاق می‌افتد برای‌مثال، نصب تجهیزات در کف اقیانوس‌ها و کابل‌گذاری‌ها و لوله‌گذاری‌هایی که زیر دریا برای شرکت‌های فعال در عرصه‌های نفت و حفاری انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: ربات‌های مدل بازرس به‌کمک حسگرها و دوربین‌هایی که روی آنها نصب شده‌اند، عملیات بازرسی از این کابل‌ها و لوله‌ها را برای بررسی خرابی‌ها و مواردی شبیه به این انجام می‌دهند اما ربات‌های مدل کلاس‌های کاری، علاوه بر بازرسی‌، یک سری عملیات را هم می‌توانند پوشش بدهند. باتوجه به این‌که درجه آزادی از ویژگی‌های بارز این ربات‌هاست و به آنها اجازه می‌دهد در حد غواص زیر آب قدرت عمل داشته باشند. در این آر. ا. وی‌ها مقدار آن بسیار بالاست و باعث شده که بتوان از آنها در فرآیندهایی مثل جوشکاری، برشکاری، جابه‌جاکردن اجسام و حتی باز و بسته‌کردن شیرهایی که زیر آب وجود دارند، استفاده کرد. رباتی که ما در کلاس کاری داریم از قابلیت نصب دو بازوی رباتیک برخوردار است.

فیاضی در خصوص عمق کاربری این ربات‌ها می‌گوید: ربات بازرس محصول ما قابلیت نفوذ تا عمق ۱۵۰ متری را دارد و ربات کلاس کاری ما برای پایین‌رفتن تا عمق ۴۰۰ متر طراحی شده اما این طراحی اسمی است، زیرا ما این عمق را در خلیج‌فارس نداریم. از آنجا که به‌دنبال رسیدن به بازارهای بین‌المللی هستیم تولید ربات کلاس کاری با طراحی عمق ۴۰۰ متر مد نظر ماست.

شرکت دانش‌بنیان جهان صنعت جنوب، ارتباط و همکاری نزدیکی با صنعت نفت و حفاری دارد و از این‌رو از فناوری‌هایی که به دانش فنی آنها دست یافته برای توسعه دستگاه‌های دیگری که می‌توانند در فعالیت‌های این حوزه تسهیل ایجاد کنند، بهره گرفته است.

فیاضی در این خصوص گفت: یک سری از محصولات ما برای علامت‌گذاری خطوط زیرسطحی استفاده می‌شود. در نظر بگیرید زیر دریا کیلومترها خطوط انتقال وجود دارد که کابل‌ها و لوله‌های انتقال نفت، آب و…به اضافه کانال‌های زیرسطحی که حفاری می‌شوند را شامل می‌شود. با گذر زمان و با توجه به عارضه‌های طبیعی که در کف دریا رخ می‌دهد، تشخیص این خطوط انتقال بسیار دشوار می‌شود. تصور کنید در نقطه‌ای از این خطوط زمانی تعمیراتی انجام شده و سال‌ها از آن گذشته است‌. برای بازرسی آن محل یا همان شخصی که تعمیرات را انجام داده باید بیاید و آن نقطه را به سختی پیدا کند یا باید از فناوری‌های جدید مدد گرفت.

محصول دیگر ما یکی از این فناوری‌هاست که در واقع نوعی نشانگر الکترونیکی است و «ویرا» نام دارد. ویرا قادر است آن محل به‌خصوص را کدگذاری نقطه‌ای کند تا در آینده بتوان به‌راحتی به آن محل دسترسی داشت. به‌خصوص‌که منبع تغذیه این نشانگر طول عمر بسیار بالایی دارد و می‌تواند حدود ۷۰ سال به‌صورت مدفون در کف دریا قرار گیرد و نشانه‌گذاری را انجام دهد.

کد خبر 6098096

دیگر خبرها

  • شکایت باشگاه سپاهان از رضا درویش و حسین بادامکی
  • شکایت باشگاه سپاهان از مدیرعامل و معاون پرسپولیس
  • باشگاه سپاهان از مدیرعامل و معاون پرسپولیس شکایت کرد
  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • رئیسی: از قیمت کالاها مطلع هستم /موشک جواب موشک است/عضو گروه و حزبی نیستم /ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم
  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور ساخته شد
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد