Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از "رویترز" اندرسون در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: من به رئیس پارلمان گفته‌ام که خواهان استعفا از پست نخست وزیری هستم. 
تصمیم برای استعفا پس از آن اتخاذ شد که پیش نویس بودجه پیشنهادی دولت سوئد نتوانست اکثریت آرا را در پارلمان کسب کند زیرا اکثر قانونگذاران از پیش نویس پیشنهادی احزاب مخالفان حمایت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن، حزب سبز اعلام کرد که از دولت ائتلافی با حزب سوسیال دموکرات به رهبری اندرسون خارج می‌شود. 
طبق گزارش‌ها،  اندرسون اکنون قصد دارد دور جدیدی از گفتگوها را با رهبران حزب آغاز کند. وی ممکن است برای تشکیل دولت اقلیت سوسیال دموکرات با رای دیگری مجدد در پارلمان مواجه شود. 
در اوایل ماه جاری میلادی، استفان لوفون به دلیل محبوبیت پایین در میان مردم از سمت نخست وزیری سوئد استعفا داد. او گفت که حزب سوسیال دموکرات قبل از انتخابات سال آینده به یک رهبر جدید نیاز دارد. 
در سال ۲۰۱۴، ماگدالنا اندرسون به عنوان وزیر دارایی سوئد انتخاب شد. وی اولین زن در این کشور بود که در این پست آغاز به کار کرد. 

 

برچسب‌ها اتحادیه اروپا سوئد پارلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا سوئد پارلمان اتحادیه اروپا سوئد پارلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو «بدترین متحد آمریکا»

«بنیامین نتانیاهو» طی چند روز گذشته موقعیت خود را به عنوان «بدترین متحد آمریکا» تثبیت کرده است. در واقع با توجه به رفتار او، اکنون این سوال در محافل سیاسی و داخلی آمریکا پرسیده می‌شود که آیا او اصلا متحد آمریکاست؟

به گزارش ایسنا، در دویست و پانزدهمین روز جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، شمار شهدای فلسطینی به بیش از ۳۴ هزار و ۷۰۰ نفر رسیده است.

پایگاه خبری «دیلی بیست» در مطلبی می‌نویسد: «آمریکا در گذشته متحدان بدی داشته است، اما در عصر حاضر، هیچکسی به اندازه نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل بد نبوده است. او از روابط دیرینه اسرائیل – آمریکا سوءاستفاده کرده و در سال‌های اخیر آسیب و زیان‌هایی به همراه داشته است.»

این پایگاه خبری در ادامه می‌نویسد: «نتانیاهو توصیه‌های آمریکا را نادیده می‌گیرد و منافع آن را تضعیف می‌کند. او از حمایتی که از آمریکا دریافت کرده، سوءاستفاده کرده و بالاتر از همه اینها، او نسبت به حمایت‌های آمریکا ناسپاسی می‌کند. علاوه بر همه این موارد، نتانیاهو ویژگی‌های بد دیگری را هم با یکدیگر در آمیخته است. او ضمن آنکه نخست‌وزیر وحشتناکی است، خطا‌ها و اشتباهات تاریخی متعددی مرتکب شده است. او هیولا‌های راست‌گرا را در کابینه‌اش وارد کرده و مرتکب جنایات داخلی شده و از یک عنصر جنایتکار در سیاست ایالات متحده حمایت می‌کند.»

«دیلی بیست» با اشاره به میزان نارضایتی شهروندان اراضی اشغالی از بنیامین نتایاهو می‌نویسد: «نخست‌وزیر اسرائیل درخواست هزاران اسرائیلی معترض را نادیده می‌گیرد. آن‌ها با توجه به سابقه فاجعه‌آمیز نتانیاهو خواستار استعفای او هستند، اما نتانیاهو توجهی نمی‌کند. وی هم‌چنین درخواست‌های جامعه جهانی را برای ارائه کمک‌های بیشتر به مردم غزه زیر پا می‌گذارد و این بی‌اعتنایی‌هایی او درحالیست که سازمان‌های بین‌المللی از جمله رئیس برنامه جهانی غذا هشدار داده‌اند که نوار غزه در بحبوحه یک قحطی تمام‌عیار است. علاوه بر داخل و بی‌اعتنایی به درخواست‌های جامعه جهانی، نتانیاهو تلاش‌های آمریکا را برای دستیابی به آتش‌بس در غزه مختل کرده و دست به حمله هوایی به رفح زده که دولت ایالات متحده با آن مخالف بوده است.»

سازمان ملل نیز گزارش‌هایی را علیه «خشونت سیستماتیک و مداوم اسرائیل علیه فلسطینی‌ها در غزه» منتشرکرده است؛ خشونتی که اکثر قربانیان آن زنان و کودکان هستند.

پایگاه خبری «دیلی بیست» ضمن انجام گفتگو‌هایی با مقامات آمریکایی، می‌نویسد: «دولت بایدن شدیدا از نخست‌وزیر اسرائیل ناامید است. مقامات آمریکایی امیدوار بودند توافق آتش‌بس بتواند توقفی را برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد کند و اسرائیل هم فرصت این را داشته باشد که به آینده سیاسی خود توجه کند.»

مذاکره‌کنندگان آمریکا به رهبری «ویلیام برنز» رئیس سیا سعی کردند تا «راهی را برای توقف جنگ غزه پیدا کنند» و اعضای تیم بایدن به نقش محوری جنبش حماس در مذاکرات اذعان کردند، اما در مرحله کنونی عمیقا از نتانیاهو حتی بیش از پیش «ناراضی» هستند.

روز دوشنبه جنبش حماس علنا اعلام کرد که با طرح آتش‌بس موافقت می‌کند، اما رژیم صهیونیستی فورا ساز مخالف را کوک کرد و مدعی شد حماس با شروطی موافقت می‌کند که «اسرائیل با آن‌ها موافق نیست.» در این میان، پایگاه خبری اکسیوس هم گزارش داد که ظاهرا واشنگتن شروطی را از تل‌آویو پنهان نگه داشته بود و «تمامی مفاد قرارداد را به اسرائیل نگفته است.»

پایگاه خبری «دیلی بیست» در پایان تاکید می‌کند: «شکست استراتژی نتانیاهو در روز‌های اخیر نیز آشکار شده است و این مورد نتیجه مستقیم تصمیمات سیاسی فاجعه‌آمیز کابینه راست‌گرای اسرائیلی است. هم‌چنین علاوه بر جایگاه خود بنیامین نتانیاهو، رابطه آمریکا-اسرائیل به‌رغم تلاش‌های دولت جو بایدن، شکل افتضاحی به خود گرفته است.»

دیگر خبرها

  • نتانیاهو «بدترین متحد آمریکا»
  • واکنش شولتز به حملات علیه سیاستمداران آلمانی
  • وزیر فرهنگ: بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • بنای  دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • اسکای‌نیوز: دولت چین وزارت دفاع انگلیس را هک کرده است
  • چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح
  • رد شدن توافق آتش‌بس از سوی نتانیاهو
  • چرا نتانیاهو نمی‌خواهد جنگ در غزه تمام شود؟